کسب درآمد از یوتیوب در ایران
کسب درآمد از یوتیوب در ایران چگونه است؟ چه ایده هایی برای تولید محتوا داریم؟
کسب درآمد از یوتیوب در ایران
یوتیوب سال هاست که سوشیال مدیای شماره یک خیلی از بلاگرها و اینفلوئنسرهاست. گرچه مدت زیادی نیست که بلاگرهای ایرانی نیز به سمت این پلتفرم رفته اند اما درآمدهای خوبی می توان از طریق یوتیوب فارسی به دست آورد.
کسب درآمد از یوتیوب در ایران، گرچه با چالش ها و ابهامات زیادی همراه است اما به هرحال، می تواند بستر خیلی خوبی برای رشد کسب و کارتان باشد.
در این مقاله از وبسایت مدیا، تصمیم داریم به موضوع کسب درآمد از یوتیوب در ایران بپردازیم و روش های درآمدزایی در این پلتفرم را توضیح بدهیم. اگر شما هم می خواهید کانال یوتیوب خود را راه اندازی کنید و هنوز هیچ ایده ای ندارید، به خواندن این مطلب ادامه دهید.
روش های کسب درآمد از یوتیوب
خیلی از متخصصان می گویند که یوتیوب شبیه به یک دانشگاه بسیار عظیم مجازی است که تقریبا هر محتوایی را می توان در آن پیدا کرد. در ادامه به برخی از مهمترین روش های کسب درآمد از یوتیوب و تولید محتوای ویدیویی اشاره کرده ایم:
تولید ویدیو آموزشی
آموزش همیشه جواب می دهد. آمارها نشان می دهد که در تمام کسب و کارهای دنیا، مباحث مربوط به آموزش جایگاه بسیار بالایی دارد و می تواند حسابی پولساز باشد. بنابراین خیلی راحت می توان از پلتفرم رایگانی مثل یوتیوب برای انتشار ویدیوهای آموزشی استفاده کرد.
مثلا اگر در حوزه های دیزاین و گرافیک کار می کنید، می توانید آموزش نرم افزارهای مختلف را به دنبال کنندگان خود ارائه کنید. آموزش ترفندهای خاص فوتوشاپ، پریمیر، افترافکت و صدها نرم افزار خاص دیزاین، می تواند بسیار موثر باشد.
موضوعات آموزشی فقط به این موارد محدود نمی شوند. هرچیزی که قابلیت آموزش دارد را می توانید در یوتیوب بارگزاری کرده و منتظر بازخورد آن باشید. فرقی نمی کند که یک معلم ساده ریاضی هستید یا یک هنرمند سوزن دوز! هنر و مهارت شما ارزش آموزش دارد. بنابراین از پلتفرم یوتیوب برای افزایش درآمد خود استفاده کنید و هنرتان را آموزش بدهید.
تولید ویدیو نقد و بررسی
اگر جستجوی کوتاهی در یوتیوب فارسی کرده باشید، می بینید که محبوب ترین چنل ها به چنل های نقد و بررسی مربوط می شوند. اگر بازی جدیدی به بازار عرضه شده یا فیلم و سریالی به تازگی اکران شده، می توانید در مورد آن نقد و تحلیل داشته باشید.
هر محصول یا کالای جدیدی می تواند سوژه چنل های نقد و بررسی شود. مثلا:
- نقد و بررسی گوشی های موبایل
- نقد فیلم و سریال
- تحلیل بازی و گیم
- تحلیل تبلیغات و مارکتینگ شرکت ها
و...
شما در چه حیطه ای تخصص دارید؟ آیا نویسنده هستید و با ادبیات سر و کار دارید؟ شاید هم یک طراح مد و فشن هستید؟ فرقی نمی کند که کسب و کارتان چیست، اگر فکر می کنید که قدرت تحلیل و نقد شما بالاست، همین امروز دست به کار شده و در حوزه ی تخصصی خود تولید محتوای یوتیوبی داشته باشید. در ضمن، چنل یوتیوب آژانس خلاقیت مدیا را از دست ندهید، چرا که ایده های خوبی در این حوزه، می تواند به شما بدهد.
ویدیوهایی معرفی
مردم تشنه اطلاعات جدید هستند. اخیراً چه خودرویی به بازار کشور معرفی شده یا چه کتاب جدیدی به بازار انتشارات ایران راه پیدا کرده؟ همان را به بینندگان خود معرفی کنید. ویدیوهای معرفی معمولاً بازخورد خیلی خوبی دارند و سابسکرایبر زیادی برایتان به همراه خواهن داشت.
کسب درآمد از سابسکرایبرها
یوتیوب برخلاف دیگر پلتفرم های اجتماعی، به ازای تعداد خاصی از سابسکرایبر و بازدیدکننده، به صاحب کانال مبلغی پرداخت می کند. بنابراین می توانید تمرکز خود را روی جذب دنبال کننده و بازدید کننده بگذارید و به این ترتیب، به شکل مستقیم از خود یوتیوب پول دربیاورید.
جذب اسپانسر برای محتوای یوتیوبی
اگر کار شما مربوط به نقد و تحلیل می شود، جذب اسپانسر راحت خواهد بود. شما می توانید با جذب اسپانسر، تبلیغ محصولات وی را در چنل خود داشته باشید و به شکل غیرمستقیم درآمد کسب کنید.
سخن آخر
در نهایت باید بگوییم که کسب درآمد از یوتیوب در ایران، با وجود تمام تحریم ها و چالش ها، کاملاً امکان پذیر است. سال هاست که برخی از بلاگرها و یوتیوبرهای ایرانی مشغول کسب درآمد از این پلتفرم هستند و اتفاقاً درآمد خیلی خوبی دارند. بنابراین چرا شما نتوانید این کار را انجام دهید؟!